Notices

No Start Condition

Old 06-05-2015, 10:16 AM
  #1  
Audi Forum - Posts like an A1
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2015
Location: Calgary
Posts: 28
Adam Stasiak is on a distinguished road
Default No Start Condition

My 2003 AUDI A4 Avant, starts, runs for 2 seconds, and than dies.
What could be the issue? I assume probably some sensor failure, but which one?
Attached Thumbnails No Start Condition-img_20150604_190045.jpg  
Adam Stasiak is offline  
Old 06-08-2015, 02:50 PM
  #2  
Audi Forum - Posts like an A1
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2015
Location: Calgary
Posts: 28
Adam Stasiak is on a distinguished road
Default Re: No Start Condition

Ha ha SOLVED!
I worked on the car light bulbs with the key in ignition and engine off.
The immobilizer kicked in and I had to recode the keys.
Adam Stasiak is offline  
Old 06-11-2015, 04:19 AM
  #3  
Audi Forum - Posts like an A3
 
Join Date: Mar 2015
Location: Oakville
Posts: 51
CRS Oakville is on a distinguished road
Default Re: No Start Condition

"Ha ha SOLVED!" the smile of victory. Good you solved your problem so fast.
CRS Oakville is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
bmistry
Audi Cars For Sale
2
03-31-2008 11:31 PM
ec_893
Audi Cars For Sale
0
12-30-2006 07:04 PM
Dennis
Audi Mailing List
6
01-27-2005 10:35 AM
rick
Audi Mailing List
0
09-01-2003 08:36 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: No Start Condition


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.